top of page

Les novetats clau del 2024 per als autònoms: impulsa el teu camí cap a l'èxit

Aquest 2024 porta canvis significatius per a autònoms/es, obrint oportunitats i proporcionant incentius que poden influir en el teu negoci. Com a espai de coworking compromès amb el teu creixement i el teu suport com a professional autònom/a, volem mantenir-te informat/da amb les novetats clau del 2024 per als autònoms les quals podrien impactar la teva activitat.


1.Deduccions importants

Les noves deduccions són una gran notícia per als autònoms. A més de les deduccions tradicionals, el 2024 presenta oportunitats addicionals per alleujar la teva càrrega fiscal. Despeses com les relacionades amb la teva activitat professional, inversions en tecnologia i formació, i despeses de desplaçament poden ser elegibles per a deduccions. Estudia les noves normatives per assegurar-te de no passar per alt aquesta oportunitat de maximitzar els teus avantatges fiscals.


2.Flexibilitat en la cotització

Les modificacions en les cotitzacions ofereixen una oportunitat per adaptar les despeses dels autònoms segons les seves necessitats. Podràs ajustar les cotitzacions segons els ingressos i les despeses del teu negoci, proporcionant una major flexibilitat financera. Estudia les noves taules de cotització i determina com aquest canvi pot beneficiar les teves finances personals i professionals.


taula-de-cotitzacio-autonoms-2024

Podràs canviar la base de cotització fins a 6 vegades l’any, a través del sistema Importa SS, amb els següents efectes:

  • 1 de març: sol·licituds formulades entre 1 de gener i últim dia natural de febrer.

  • 1 de maig: si la sol·licitud es formula entre l’1 de març i el 30 d’abril.

  • 1 de juliol: si la sol·licitud es formula entre l’1 de maig i el 30 de juny.

  • 1 de setembre: sol·licituds formulades entre l’1 de juliol i el 31 d’agost.

  • 1 de novembre: sol·licituds formulades entre l’1 de setembre i el 31 d’octubre.

  • 1 de gener de l’any següent: si la sol·licitud es formula entre l’1 de novembre i el 31 de desembre.


3. Ajuts i incentius

Les últimes notícies destaquen l'arribada de nous ajuts i incentius destinats a autònoms/es. Aquests programes poden incloure subvencions per a la creació de nous negocis, incentius fiscals per a sectors específics o suports financers per a la transició digital. Mantingues-te informat/da sobre aquestes oportunitats, ja que poden ser clau per impulsar el teu negoci cap a l'èxit.


4. Digitalització i modernització

Amb l'avanç tecnològic, la digitalització es converteix en una prioritat. Aprofita les noves eines i plataformes disponibles per optimitzar les teves operacions i millorar l'eficiència del teu negoci. Des de la implementació de sistemes de gestió fins a l'ús de plataformes en línia per connectar amb clients potencials, la digitalització pot ser la clau per mantenir-se competitiu en un mercat en evolució.


5. Formació continuada

L'èmfasi continuat en la formació destaca la importància de mantenir-se actualitzat/da amb les tendències del sector i les noves habilitats. Inverteix temps en programes de formació rellevants per al teu camp per garantir que estàs al dia amb les últimes pràctiques i tecnologies. La formació continuada no només millora les teves habilitats, sinó que també et manté competit i a la vanguarda del teu sector. A Cal Neri hem creat les FORMACIONS EXPRESS: formacions per a autònoms pràctiques, econòmiques, curtes i amb grup focalitzat. Estigues atent/a a les xarxes on anirem anunciant totes aquestes formacions i novetats.

cal-neri-coworking-a-igualada

Mantingues-te connectat/da amb Cal Neri Coworking per a més actualitzacions i recursos que t'ajudaran a destacar en aquest emocionant nou any!

18 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page