top of page

Beneficis de treballar des d’un coworking

Trobar un lloc de treball que et satisfaci totes les necessitats no és una tasca fàcil. Potser treballes des de casa i et costa avançar. Per no parlar de desconnectar de la feina al final del dia. O bé has provat de treballar des de cafeteries amb wifi, amb les distraccions que això pot suposar. Però has provat el que és treballar a un coworking? Avui et parlem dels beneficis de treballar des d’un espai com aquest.


Un coworking és un espai col·laboratiu de treball on s’uneixen diferents professionals en un únic lloc. Facilita sinergies entre cada autònom, freelance, startup o empresari, fent que els seus negocis es veguin beneficiats de compartir l’espai.


Aprofundim sobre els seus beneficis i com poden ajudar a empentar el teu negoci al proper nivell.

Beneficis del coworking

1. Llibertat horària

Si treballes des de casa la llibertat horària ja la tens (a vegades massa), però si vens del concepte “horaris d’oficina”, et donem la benvinguda a l’auto organització horària. Treballar als també coneguts com espais de cotreball et permet treballar les hores que necessitis o que més et convinguin. Treballa a l’oficina aquelles hores en que el teu cervell és més productiu, o bé quan necessites una empenta per gestionar certs temes.


I si ets d’aquelles persones que la llibertat horària se’t menja i ho acabes deixant tot per a última hora, un espai de treball compartit serà el teu aliat. No vols ser la persona que arriba a la una del migdia a treballar i es perd la conversa del cafè a mig matí amb els companys i companyes, oi?


2. Optimització i estalvi de despeses

Tingues el domini de les teves despeses. Amb la quota pagaràs la llum, l’aigua, l’internet d’alta velocitat, el servei de neteja, l’aigua filtrada de beure i altres petits detalls que potser no has comptabilitzat com a despeses. I al coworking Cal Neri, amb la tarifa fixe, fins i tot tindràs accés a fruita i esmorzar de Mercat de Casa els dilluns!


3. Flexibilitat de l’espai

Un dels grans avantatges de treballar a un espai de treball compartit és tenir a disposició sales de reunions per reunir-te amb els teus clients i cabines insonoritzades per tenir intimitat al fer una trucada o reunió online. Però no s’acaba aquí. Els espais d'oficines flexibles són diàfans i permeten canviar d’aires i vistes fàcilment, per tal de fer un “reset” i tornar a trobar la motivació i creativitat.


Pots gaudir de l’office per prendre el cafè mentre desconnectes de la feina i parles amb els companys. O bé pots anar a l’espai chill-out a canviar d’aires i trobar la inspiració.


4. Crear una rutina

Poder tenir una rutina de feina és molt beneficiós tant pel teu negoci com per la teva salut. Separar les estones de feina de les estones d’oci és vital per tenir una relació sana amb la teva professió. Per això cada cop hi ha més enamorats de les oficines compartides.


Treballar a un coworking et permet tenir uns horaris, unes estones dedicades exclusivament a la productivitat laboral, per després tornar a casa amb la tranquil·litat d’haver acabat la feina del dia.


5. Augmentar la productivitat

Separar l’espai domèstic del de treball fa que la productivitat augmenti. I si fins ara has treballat a cafeteries amb wifi, la productivitat canvia quan el silenci t’acompanya. Però encara hi ha un altre factor que fa que la proposta de cotreball guanyin valor, i és el fet de veure a altres professionals treballant, ja que afegeix motivació i productivitat al dia a dia.


6. Ampliar la xarxa de networking

Entre els molts beneficis que estem comentant, trobem el fet d’ampliar la xarxa de contactes, o modernament conegut com a networking. Una oficina polivalent que reuneix professionals d’activitats diverses en un únic espai, creant sinergies entre ells.


Al coworking a Igualada Cal Neri, es fomenta les relacions entre els professionals gràcies als espais comuns de l’oficina, així com activitats de networking que es programaran per tancar el semestre.


7. Més inspiració i creativitat


Treballar a un coworking és formar part d’un equip, i aquest equip pot ajudar a sortir de bloquejos inspiracionals. A tots ens agrada ajudar, i al compartir aquelles idees que no acaben de quallar, reps feedback des d’altres òptiques. I no hi ha res més ric que una idea mirada des de diferents punts de vista.


Aprofita l’espai per nodrir-te d’idees de desenes de persones, com si treballessis amb un gran equip, perquè tot i ser autònom o freelance, els companys d’oficina són part del teu equip.

equip de persones compartint idees
Beneficis de treballar a un coworking

8. Visibilitat del teu negoci

Formar part d’un espai de treball compartit posa al teu negoci a un gran aparador. Tots els teus companys d’oficina són el teu altaveu, de la mateixa manera que tu ets l’altaveu dels teus companys.


A més a més, dona una imatge de professionalitat a la teva empresa. L’adreça del negoci, la possibilitat de fer reunions en un entorn laboral inspirador. Fins i tot el fet que estiguis invertint econòmicament a treballar en unes oficines compartides i no des de casa aporta valor, ja que vol dir que el teu negoci ha assolit certa estabilitat i pots tenir despeses.


Si acabes de començar o tens un negoci consolidat, aquests són alguns dels beneficis de treballar a un coworking. Per descomptat que hi ha molts més beneficis, però no volem fer spoiler i volem que ho provis.


Al coworking a Igualada Cal Neri t’animem a provar l’experiència. Tenim tarifes flexibles que s’adapten a les teves necessitats, i no cal que et comprometis abans d’haver-ho provat.


logo coworking cal neri
Coworking Igualada Cal Neri


67 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page