top of page

NERIS

Logotip_Vera_Advocades-removebg-preview.png

Som un despatx d'advocades de proximitat, integrat per professionals especialitzats a l'àmbit del dret de família i infància, el dret civil i el dret d'estrangeria. 


Actuem sempre amb una visió multidisciplinar, incloent totes les àrees del dret que es puguin veure afectades en cada assumpte, com l'àmbit fiscal, laboral, penal o administratiu, entre d'altres. Tanmateix, donem un servei integral d'assessorament i acompanyament, basat en la proximitat amb el client, resolent tots els dubtes que li puguin sorgir en el transcurs del seu assumpte.

Concebem la nostra professió com una eina d'enorme implicació social, per això, ens trobem inscrites al servei d'assistència jurídica gratuïta de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona per prestar els nostres serveis a aquelles persones que ho necessiten. Disposem d'oficina a Barcelona i a Igualada.

Logo_ISPROX_Azul-removebg-preview.png

ISPROX és una consultoria de recursos humans especialitzada en la cerca i selecció de talent, compromesa amb la proximitat humana i territorial.

 

Comptem amb una xarxa de Talent Experts distribuïts a nivell nacional i internacional que treballen de manera col·laborativa amb l'objectiu de connectar el millor talent amb les empreses que cuiden millor el capital humà.

"La nostra missió és ajudar a les empreses a trobar el talent adequat, brindant assessoria en tot el procés: des de la definició del perfil fins a l’elecció del candidat final. Per altra banda, acompanyem i guiem en tot moment a aquells professionals que busquin noves oportunitats laborals perquè destaquin en el procés de selecció. Sempre des de la proximitat i apostant per les relacions a llarg termini"

logo_transportes_y_cargas-removebg-preview.png

Transportes y Cargas és una empresa de transport amb presència durant més de 20 anys d 'experiència local, nacional i internacional de mercaderies per carretera.

També oferim formació a mida d'estiba EN 12195 i de tacògraf per carretera.

logo-removebg-preview.png

Assessorament i formació en el sector de transport, logística i transport, càrrega, descàrrega materies perilloses ADR

 

Serveis conseller de seguretat ADR 

 

Gestions administratives del sector del transport: targetes de transport, recursos, sancions, peritatges judicials, tràmits, subvencions, gestions fiscals...

 

Cursos: teòrics i pràctics in situ en empreses d'estiba càrregues segons RD 563/2017, tacògraf, Index infracció reiterativa IRI, pèrdua d'honorabilitat, càrrega i descàrrega de mercaderies perilloses, canvi de caixa, cisterna ADR 

logo_Jessica-removebg-preview.png

Jéssica Fernández Maraver. Psicòloga i sexòloga. Especialitzada en educació infanto-juvenil, gestió emocional, terapia de parella i sexología. Treballo de forma integradora amb una perspectiva sistémica i cognitiva-conductual, procurant donar eines per al moment en el que et trobes a l'hora de cercar d'on prové el malestar i treballar-lo des del seu origen.

logo ClickOnline360.png

Agència de marketing digital i posicionament web

A Iwalda Studio treballem per tot tipus d'empreses que desitgen millorar la seva presència digital. Som agència de marketing digital, nascuda de la fusió de professionals amb experiència contrastada al sector.

Logo Limbika.png

Limbikacrea pretén ser un espai d'autocura i empoderament on l'autoescolta, l'art i la creativitat són eines fonamentals per a l'expressió de sentirs i vivències que ens atravessen.
Està pensat principalment per dones, i per permetre fluir aquest món tant ric (que totes tenim!) i tant oblidat a través de diferents tècniques expressives.
No és necessari tenir coneixements sobre art! Aquí totes serem artistes del nostre propi camí.

 

"Fes de la teva fragilitat, la teva fortalesa" <3 - Carol Vich.

Eli.ENGLISH.EVERYDAY

Soc Elizabeth Ugalde, mexicana i espanyola. Amant dels idiomes i les diferents cultures. Entre les meves passions es troba el disseny, la pintura i el poder de la creativitat. Després d'estudiar la carrera de Diseny Gràfic, els idiomes ja estaven de la mà a la meva vida i vaig decidir especialitzar-me en l'ensenyament de l'anglès. D'aquesta manera he unit les meves formacions, tècniques de creativitat i aprenentatge.

 

He impartit classes en diferents atmosferes: Numismàtiques, empreses internacionals, bufets d'advocats i col·laboracions de traduccions amb diferents ONG a Espanya i Mèxic. El meu objectiu sempre és que l'alumne se senti satisfet al finalitzar cada classe, agregant sempre el meu toc de diversió i creativitat.

bottom of page