top of page

NERIS

Busques un/a professional de confiança?
Omple el següent formulari i t'ajudaré amb el que necessitis,
al coworkin
g hi ha autònoms/es professionals de gran confiança!

Logotip_Vera_Advocades-removebg-preview.png

Som un despatx d'advocades de proximitat, integrat per professionals especialitzats a l'àmbit del dret de família i infància, el dret civil i el dret d'estrangeria. 


Actuem sempre amb una visió multidisciplinar, incloent totes les àrees del dret que es puguin veure afectades en cada assumpte, com l'àmbit fiscal, laboral, penal o administratiu, entre d'altres. Tanmateix, donem un servei integral d'assessorament i acompanyament, basat en la proximitat amb el client, resolent tots els dubtes que li puguin sorgir en el transcurs del seu assumpte.

Concebem la nostra professió com una eina d'enorme implicació social, per això, ens trobem inscrites al servei d'assistència jurídica gratuïta de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona per prestar els nostres serveis a aquelles persones que ho necessiten. Disposem d'oficina a Barcelona i a Igualada.

Logo_ISPROX_Azul-removebg-preview.png

ISPROX és una consultoria de recursos humans especialitzada en la cerca i selecció de talent, compromesa amb la proximitat humana i territorial.

 

Comptem amb una xarxa de Talent Experts distribuïts a nivell nacional i internacional que treballen de manera col·laborativa amb l'objectiu de connectar el millor talent amb les empreses que cuiden millor el capital humà.

"La nostra missió és ajudar a les empreses a trobar el talent adequat, brindant assessoria en tot el procés: des de la definició del perfil fins a l’elecció del candidat final. Per altra banda, acompanyem i guiem en tot moment a aquells professionals que busquin noves oportunitats laborals perquè destaquin en el procés de selecció. Sempre des de la proximitat i apostant per les relacions a llarg termini"

logo-removebg-preview.png

Assessorament i formació en el sector de transport, logística i transport, càrrega, descàrrega materies perilloses ADR

 

Serveis conseller de seguretat ADR 

 

Gestions administratives del sector del transport: targetes de transport, recursos, sancions, peritatges judicials, tràmits, subvencions, gestions fiscals...

 

Cursos: teòrics i pràctics in situ en empreses d'estiba càrregues segons RD 563/2017, tacògraf, Index infracció reiterativa IRI, pèrdua d'honorabilitat, càrrega i descàrrega de mercaderies perilloses, canvi de caixa, cisterna ADR 

logo_Jessica-removebg-preview.png

Jéssica Fernández Maraver. Psicòloga i sexòloga. Especialitzada en educació infanto-juvenil, gestió emocional, terapia de parella i sexología. Treballo de forma integradora amb una perspectiva sistémica i cognitiva-conductual, procurant donar eines per al moment en el que et trobes a l'hora de cercar d'on prové el malestar i treballar-lo des del seu origen.

Logo Limbika.png

Limbikacrea pretén ser un espai d'autocura i empoderament on l'autoescolta, l'art i la creativitat són eines fonamentals per a l'expressió de sentirs i vivències que ens atravessen.
Està pensat principalment per dones, i per permetre fluir aquest món tant ric (que totes tenim!) i tant oblidat a través de diferents tècniques expressives.
No és necessari tenir coneixements sobre art! Aquí totes serem artistes del nostre propi camí.

 

"Fes de la teva fragilitat, la teva fortalesa" <3 - Carol Vich.

Eli.ENGLISH.EVERYDAY

Soc Elizabeth Ugalde, mexicana i espanyola. Amant dels idiomes i les diferents cultures. Entre les meves passions es troba el disseny, la pintura i el poder de la creativitat. Després d'estudiar la carrera de Diseny Gràfic, els idiomes ja estaven de la mà a la meva vida i vaig decidir especialitzar-me en l'ensenyament de l'anglès. D'aquesta manera he unit les meves formacions, tècniques de creativitat i aprenentatge.

 

He impartit classes en diferents atmosferes: Numismàtiques, empreses internacionals, bufets d'advocats i col·laboracions de traduccions amb diferents ONG a Espanya i Mèxic. El meu objectiu sempre és que l'alumne se senti satisfet al finalitzar cada classe, agregant sempre el meu toc de diversió i creativitat.

Com et puc ajudar?

Gràcies pel teu mssatge!

Em posaré en contacte amb tu en breus.

logo ClickOnline360.png

Agència de marketing digital i posicionament web

A Iwalda Studio treballem per tot tipus d'empreses que desitgen millorar la seva presència digital. Som agència de marketing digital, nascuda de la fusió de professionals amb experiència contrastada al sector.

logo Desguace Rollin.jpg

A Desguace Rollin oferim una gestió ecològica de vehicles.

 

Recollida dels mateixos, venda al públic de recanvis usats i una gestió administrativa (Tramitació de baixes a la DGT).

 

Desguace Rollin és una empresa de recent creació al sector mediambiental i de la gestió de residus, que pretén satisfer les necessitats dels nostres clients donant un servei fiable i de qualitat.

logo_transportes_y_cargas-removebg-preview.png

Transportes y Cargas és una empresa de transport amb presència durant més de 20 anys d 'experiència local, nacional i internacional de mercaderies per carretera.

També oferim formació a mida d'estiba EN 12195 i de tacògraf per carretera.

Logo.jpg

Mireia Cor Advocada està especialitzada en el dret de successions i en dret matrimonial i de família.
“Si no planifica la seva herència, la llei ho farà per vostè, sense contemplar situacions particulars que potser voldria haver resolt d’una altra manera.”
“El divorci o la ruptura d’una parella de fet és una situació difícil i sovint traumàtica que engloba diferents aspectes, tant personals com patrimonials i que requereix d’una intervenció professional especialitzada i eficaç, prioritzant des del despatx la solució amistosa, en benefici de totes les parts implicades, i sobretot dels fills.”
L’objectiu del despatx és oferir un servei d’assessorament i defensa jurídica prioritzant l’interès i les necessitats del client davant qualsevol problema, conflicte o injustícia que l’afecti.
Amb despatx a Vilafranca del Penedès i a Igualada.

bottom of page