top of page

NERIS

SÒNIA MAYOR

MARIONA RENOM

ISPROX és una consultoria de recursos humans especialitzada en la cerca i selecció de talent, compromesa amb la proximitat humana i territorial.

 

Comptem amb una xarxa de Talent Experts distribuïts a nivell nacional i internacional que treballen de manera col·laborativa amb l'objectiu de connectar el millor talent amb les empreses que cuiden millor el capital humà.

"La nostra missió és ajudar a les empreses a trobar el talent adequat, brindant assessoria en tot el procés: des de la definició del perfil fins a l’elecció del candidat final. Per altra banda, acompanyem i guiem en tot moment a aquells professionals que busquin noves oportunitats laborals perquè destaquin en el procés de selecció. Sempre des de la proximitat i apostant per les relacions a llarg termini"

Transportes y Cargas és una empresa de transport amb presència durant més de 20 anys d 'experiència local, nacional i internacional de mercaderies per carretera.

També oferim formació a mida d'estiba EN 12195 i de tacògraf per carretera.

logo transportes y cargas.jpg
Logotip`Vera Advocades.png

Som un despatx d'advocades de proximitat, integrat per professionals especialitzats a l'àmbit del dret de família i infància, el dret civil i el dret d'estrangeria. 


Actuem sempre amb una visió multidisciplinar, incloent totes les àrees del dret que es puguin veure afectades en cada assumpte, com l'àmbit fiscal, laboral, penal o administratiu, entre d'altres. Tanmateix, donem un servei integral d'assessorament i acompanyament, basat en la proximitat amb el client, resolent tots els dubtes que li puguin sorgir en el transcurs del seu assumpte.

Concebem la nostra professió com una eina d'enorme implicació social, per això, ens trobem inscrites al servei d'assistència jurídica gratuïta de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona per prestar els nostres serveis a aquelles persones que ho necessiten. Disposem d'oficina a Barcelona i a Igualada.

bottom of page