top of page

Estratègies de networking per a l'èxit en un entorn de coworking

Si ets part d'un entorn de coworking com el de Cal Neri, ja saps que aquesta forma de treballar ofereix una oportunitat única per establir connexions i construir relacions professionals. El networking en un espai de coworking pot ser una eina poderosa per impulsar el teu negoci i la teva carrera.

Avui et deixem aquí algunes estratègies pràctiques per fer networking de manera efectiva i aconseguir l'èxit en un entorn tant dinàmic com és un coworking.



1. Presenta't de manera impactant

En un entorn de coworking, les primeres impressions compten. Quan et presentis, assegura't de destacar el que fas i com pots ser d'ajuda per als altres membres de la comunitat. Utilitza un discurs breu i concís que ressalti les teves habilitats i la teva passió pel teu negoci. És important que et recordin!


2. Participa en esdeveniments i xerrades de networking

Molts espais de coworking, així com ho fem a Cal Neri, ofereixen esdeveniments de networking i xerrades. Aprofita aquestes oportunitats per conèixer altres professionals i compartir la teva experiència. Participar activament en aquests esdeveniments et permetrà connectar amb persones que poden tenir interessos o necessitats similars.


3. Utilitza espais comuns de treball

No et quedis només a la teva tauleta. Utilitza els espais comuns de treball per interactuar amb altres membres. Aquest és un lloc perfecte per iniciar converses informals i establir connexions amb persones que no coneixes. Recorda que el coworking no només és sobre l'espai físic, sinó també sobre la comunitat que el conforma.


4. Col·labora en projectes i iniciatives comunes

Una manera excel·lent de construir relacions professionals és col·laborar en projectes o iniciatives compartides. Aquesta col·laboració no només et permetrà treballar en nous projectes, sinó que també reforçarà els llaços amb altres membres del coworking. Busca o proposa projectes que puguin ser beneficiosos per a tots els implicats.



networking-igualada


5. Utilitza plataformes de xarxes socials internes

Molts espais de coworking tenen les seves pròpies plataformes de xarxes socials internes. Utilitza-es per presentar-te, compartir les teves experiències i coneixements, i connectar amb altres membres. Aquestes plataformes poden ser una eina eficaç per mantenir la comunicació entre els membres fora de l'entorn físic de treball.


6. Organitza o participa en dinàmiques de grups

Proposa o participa en dinàmiques de grups específiquess per a determinades àrees d'interès o sectors professionals. Aquest enfocament més segmentat et permetrà connectar amb persones que comparteixen passions o objectius similars, i pot conduir a col·laboracions més estretes.


7. Sigues proactiu en la recerca de connexions

No esperis que les connexions vinguin a tu. Sigues proactiu en buscar oportunitats de networking. Aprofita els moments informals, els cafès compartits i, fins i tot, les sales de descans per establir noves connexions. La iniciativa personal és clau en la construcció de relacions duradores.



En resum, el coworking no només és sobre l'espai de treball, sinó també sobre la xarxa de persones amb les quals et trobes. Amb aquestes estratègies de networking, podràs aprofitar al màxim la riquesa de connexions professionals que ofereix un entorn com el de Cal Neri Coworking. Establir relacions significatives pot ser la clau per al teu èxit en aquesta comunitat empresarial dinàmica.


coworking-a-igualada

11 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page