top of page

La digitalizació al coworking Cal Neri: Aplicacions essencials per a l'eficiència i la connexió

La digitalització s'ha convertit en un factor clau per a les empreses de coworking, com Cal Neri, a l'hora de proporcionar una experiència òptima als seus membres. L'adopció d'aplicacions digitals i programari de seguretat no només millora l'eficiència interna de l'empresa, sinó que també beneficia directament als usuaris del coworking. Al coworking a Igualada Cal Neri hem adoptat diverses aplicacions digitals per millorar l'experiència dels nostres membres. En aquest article, explorarem tres aplicacions clau que duen a terme un paper de suport a l’experiència de Cal Neri: Orain, Akiles i Passport. Veurem com cada una d'aquestes aplicacions millora una mica la qualitat vida dels treballadors i fomenta l'eficiència en l'entorn de treball compartit.



Orain: El plaer del bon cafè

Un entorn de treball sense bon cafè és com un vehicle sense benzina! Una bona tassa de

Orain Cal Neri Coworking

cafè és imprescindible per a molts professionals per començar el dia amb energia. L'aplicació Orain s'ha convertit en l'aliat ideal per als amants del cafè a Cal Neri. A través de l'aplicació, els membres poden connectar-se via Bluetooth amb la màquina de cafè de Cal Neri Coworking. Amb només uns clics a l'opció "wallet", poden recarregar crèdits i, després, seleccionar i comprar el cafè desitjat. Amb Orain, els membres poden preparar el seu cafè personalitzat des de l'aplicació i gaudir-ne amb facilitat i comoditat, adaptant-se a les preferències de cada persona.


Akiles: L'accés a les instal·lacions al teu abast

L'aplicació Akiles ofereix als membres de Cal Neri un sistema d'accés simplificat i segur a les seves instal·lacions. Un cop descarregada l'aplicació, els usuaris només han de confirmar el

Akiles Cal Neri Coworking

correu electrònic i rebre un PIN d'accés únic per utilitzar a les portes del coworking. Per entrar, només cal introduir el PIN al teclat de la porta o lliscar un botó a l'aplicació. Fàcil i segur! Akiles proporciona als membres un accés còmode i segur a les instal·lacions, millorant la facilitat d'ús i la tranquil·litat en el seu dia a dia. La digitalització evita que hagis de recordar de dur cap targeta o clau, i a més assegura que només s’accedeix a les instal·lacions en l’horari previst.



Passport: La connexió i la gestió en un sol lloc

Passport by Nexudus Cal Neri Coworking

Ja hem parlat sovint de la importància de connectar amb altres i de com aquesta possibilitat és un dels avantatges d’un coworking. L'aplicació Passport és l'eina digital clau per connectar-se amb altres membres i gestionar el dia a dia a Cal Neri. Després de descarregar i confirmar el correu electrònic a l'aplicació, els usuaris tenen accés a una xarxa de contactes professionals i poden rebre informació i actualitzacions importants. Passport permet als membres connectar amb altres treballadors, compartir o buscar oportunitats de col·laboració i estar al dia amb les últimes novetats del coworking. Aquesta aplicació facilita la creació de relacions professionals, promou la col·laboració i millora la comunicació entre els membres de Cal Neri. A més, en conjunt amb el programari Nexudus, Passport ofereix una plataforma completa per a la gestió eficient de les tasques administratives i la programació de reunions, fomentant la productivitat i l'eficiència en l'entorn de treball compartit.



Nexudus: El programari que impulsa l'eficiència

A més de les aplicacions específiques mencionades anteriorment, Cal Neri fa servir el

Nexudus Cal Neri Coworking

programari Nexudus per gestionar i coordinar eficientment les operacions diàries del coworking. A través de la pàgina web dedicada, els membres poden crear un compte d'usuari i seleccionar el pla tarifari que millor s'adapti a les seves necessitats. Nexudus ofereix una plataforma completa per gestionar reserves d'espai, programar reunions, facturació, pagaments i altres tasques administratives essencials. Amb Nexudus, Cal Neri assegura una experiència fluida i organitzada per als seus membres, optimitzant l'eficiència i la gestió de l'entorn de coworking.




Coworking Igualada Cal Neri



La digitalització ha revolucionat l'experiència del coworking i a Cal Neri no hem volgut escatimar, buscant oferir les millors aplicacions per a situar-nos a l'avantguarda. Si busques eficiència i seguretat, les funcionalitats de Orain, Akiles, Passport i el programari Nexudus t’ajudaran amb l’eficiència, la connexió, i el bon cafè. Recorda que cap d’aquestes aplicacions tenen cap cost addicional per a tu: nosaltres ens n’ocupem, i tu te’n beneficies! Amb aquestes aplicacions, Cal Neri proporciona als professionals un entorn de treball col·laboratiu i tecnològicament avançat, afavorint la productivitat i l'èxit en el seu desenvolupament professional.


15 views0 comments
bottom of page