top of page

QUINS SERVEIS INCLOUEN LES TARIFES?

Si estàs buscant un espai de treball compartit a Igualada que ofereixi una ampla gamma de serveis a un preu raonable, potser ja has fet un cop d’ull a les tarifes del Coworking a Igualada Cal Neri. Si és així, deixa’ns que t’expliquem ben bé tot el que inclouen. Els professionals d’avui en dia tenim una llarga llista de necessitats, i encara que estiguis a punt per a un nou espai de treball, potser et preguntes quins són els serveis que ofereix el Coworking Cal Neri. Tots dins el mateix preu, sense sorpreses, en una única factura! Serveis dels quals difícilment puguis gaudir en una oficina pel mateix preu i de forma tant fàcil.

Deixa’ns llistar-los per tu:


Recepció

La recepció del Coworking Cal Neri existeix per donar un servei personalizat i atent, per ajudar-te amb qualsevol consulta o problema que puguis tenir, per gestionar la rebuda o enviament de paquets i/o correspondència, per rebre les visites... Deixa que et donem un cop de mà!


Internet i WIFI d'alta velocitat

Mesa de trabajo oficina Igualada

Evidentment, el coworking ofereix connexió a Internet d'alta velocitat, juntament amb una connexió WIFI de banda ampla i estable. A més, la xarxa és segura. No hauràs de preocupar-te per la connectivitat a Internet mai més.
Ubicació exclusiva

Ubicat al cor d'Igualada, el Coworking Cal Neri ofereix una ubicació exclusiva i cèntrica per als professionals que busquen un espai de treball. Biblioteca, copisteria, les botigues i els millors restaurants de la ciutat: tot és a menys de tres minuts a peu! S’hi pot accedir amb facilitat de diverses maneres, ja sigui en cotxe, a peu o amb bicicleta (utilitzant el còmode carril bici del Passeig Verdaguer).


Domiciliació d'empresa

Si necessites una adreça comercial a Igualada, Cal Neri ofereix serveis de domiciliació d'empresa per ajudar-te a establir la teva empresa en un entorn professional i seriós. Recorda que aquest servei pot ser part de la tarifa estable o contractar-se a part dins del pack virtual, per un mòdic preu al mes!


Sales de reunions

Disposem de dues sales de reunions totalment equipades per als teus esdeveniments i reunions. Les sales estan disponibles per llogar a un preu raonable i una d'elles equipada amb tot el necessari per a les teves presentacions. Aquí en vam parlar més a fons. A més, els usuaris de la majoria de tarifes tenen descomptes del 50% en el preu de lloguer de les sales o fins i tot hores incloses en el pack, de manera que es recompensa la teva aposta pel coworking.


Sala de reunions Igualada

Servei de neteja

La neteja és l’aliat invisible de la productivitat, i alhora una de les tasques de les quals fa més mandra ocupar-se. No cal dir que un dels atractius de Cal Neri és que no t’hauràs de preocupar per cap d’aquestes feines! El coworking té un servei de neteja per a mantenir les instal·lacions en perfecte estat. Neteja i higiene: nosaltres ens n’ocupem.


Cafeteria equipada

El Coworking Cal Neri té una cafeteria equipada per a tots els membres. Tant si necessites relaxar-te i desconnectar com si el que et cal és fer ingesta d’energia per a seguir sent el màxim de productiu, a la cafeteria trobaràs el que busques: nevera, microones, cafetera... Aprofita-ho!


Cafè de gra INCAPTO

Prou cafès de batalla en bars poc acollidors. A Incapto, el 2020, es van fer dues promeses: alliberar el cafè de les càpsules, per a reduir la generació de residus, i fomentar el consum d’un cafè millor que tingués menys impacte pel planeta. La seva cadena comercial s’assegura de l’estabilitat econòmica de tots els agents implicats. I tu en pots formar part, senzillament, fent un cafè amb nosaltres! Prova el cafè de gra INCAPTO, de qualitat superior amb un sabor únic — a càrrec nostre.


Cafetera de gra Incapto

Fruita

Els petits snacks poden ser la diferència entre una hora més de productivitat o una baixada d’atenció. I què hi ha més saludable que la fruita? A Cal Neri t’oferim fruita fresca diàriament perquè puguis mantenir-te sa i energètic durant la jornada laboral.


Impressora

Un dels forats negres de la productivitat és el pas del digital al paper i viceversa: l’escaneig i la impressió. Les hores perdudes a les copisteries no es compten a cap informe de productivitat, i les impressores privades tot sovint donen problemes perquè la tinta s’asseca degut al poc ús. La solució, és clar, és una impressora professional d’oficina. Cal Neri té una impressora disponible per a tots els membres. Imprimeix els teus documents amb un clic, mentre respons correus i atens trucades, sense haver de sortir de l'edifici. I seguint amb la línia sostenible, només en paper reciclat i B/N; però si necessites utilitzar color pots gaudir d'un 10% de descompte a la Copisteria Rambles només mostrant que formes part del coworking!


Aparcabicis

Si ets dels que prefereixen arribar a la feina pedalant, ho tenim resolt: tenim un aparcabicis disponible. Contribueix amb el medi ambient i cuida la teva salut al mateix temps!


Dimarts amb esmorzars

Els dimarts arrenquem amb esmorzars. Que què hi ha? Vine un dimarts i comença amb el millor peu possible la teva jornada laboral!


Lloguer de taquilles

Tant és si vas a la feina amb la bossa del gimnàs o amb material valuós que vols tenir ben desat: si necessites un lloc segur per guardar les teves pertinences, disposem de lloguer de taquilles disponibles per a tots els membres, excepte en la tarifa fixa que hi ve inclosa. Treballa tranquil·lament i sense preocupacions, i surt a fer gestions sense preocupar-te de carregar-ho tot amb tu. La lleugeresa de moure’s per la ciutat sense càrrega t’acabarà enganxant!Tot això és una petita llista de tot el que adquireixes quan decideixes fer confiança a Cal Neri per al teu entorn professional. La nostra intenció és la d’oferir un espai de treball de qualitat, amb atenció als detalls i cura per a fer l’entorn professional tan acollidor com sigui possible. De totes maneres, som un espai dinàmic que es vol adaptar a les necessitats dels treballadors que l’hi facin confiança. Així que no et tallis: si creus que hi ha alguna cosa que et seria d’utilitat, no dubtis a contactar-nos!
19 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page