top of page

Treball híbrid: el futur del món laboral

En aquest món que canvia a gran velocitat, la flexibilitat és clau. Si estàs llegint aquest article, de ben segur que la flexibilitat ja és una de les teves prioritats, i és un dels motius pels quals t’interessa el coworking. Però potser t’intimida això de comprometre’t a treballar cada dia en un espai, perquè el teu model de negoci és híbrid entre la presencialitat i la gestió, o entre les tasques administratives i el tracte amb el client. També pot ser que estiguis començant, i encara no tinguis clar com es desenvoluparà la teva activitat professional.


Com expliquen diversos models de negoci d’èxit, la capacitat de pivotar és clau per a la supervivència d’un negoci emergent. Per tot això, potser penses “el meu model és massa embolicat per a beneficiar-me d’un coworking”. Però és que les tarifes fixes, anuals i mensuals, no són l’única manera d’utilitzar el coworking a Igualada Cal Neri. De fet, disposem de 7 models d’ús addicionals pensats per a fer treball híbrid, és a dir: treball que combini la presencialitat i el remot, en què el coworking sigui només una part de la teva activitat.


Pensa en diversos motius pels quals pots necessitar l'espai de coworking de forma puntual:


  1. Necessitats de treball puntuals: Si tens una feina que requereix treballar de forma puntual en un lloc tranquil i amb tots els serveis necessaris, el coworking és la solució perfecta per a tu. Podràs reservar una plaça a l'espai de coworking durant el temps que necessitis i tenir així la tranquil·litat i concentració que necessites per complir amb la teva feina.

  2. Inconvenients puntuals al teu espai de treball: Potser hi ha dies que casa teva és sorollosa, està poblada de nens o altres treballadors, o senzillament se’t fa feixuga pel fet de passar-hi tantes hores fent la mateixa activitat. Fa anys que els ésser humans sabem que la varietat d’entorns estimula la nostra creativitat i redueix la sensació de fatiga que pot comportar una feina repetitiva.

  3. Necessitats de networking: Si vols conèixer altres professionals del teu sector o crear noves oportunitats de negoci, l'espai de coworking és el lloc ideal per a tu. Podràs compartir espai amb altres professionals i intercanviar idees, coneixements i contactes per enriquir el teu negoci.

  4. Reunions amb clients: Si ets un professional autònom o un empresari que necessita reunir-se amb clients de forma esporàdica, l'espai de coworking és la solució perfecta per a tu. Podràs reservar una sala de reunions totalment equipada i professional per impressionar els teus clients, sense haver de comprometre't amb lloguers a llarg termini.

  5. Presentacions i xerrades: Si necessites presentar un projecte o fer una xerrada davant d'un públic, l'espai de coworking et proporcionarà una sala totalment equipada per a aquesta finalitat. A més, pots personalitzar la sala amb la teva marca i el teu estil perquè la presentació sigui més professional.

  6. Potser hi ha dies o estones que necessites ser a casa per cuidar d’algú, i vols aprofitar al màxim la resta d’estones, en les quals un entorn específic de treball t’ajudarà a fer la desconnexió entre espais i a rendir al màxim.

  7. Potser, senzillament, les hores en les quals necessites un entorn de coworking per a treballar encaixen amb la tarifa de matins o de tardes de Cal Neri. Si és així, les opcions de tarifa de matí o tarifa de tarda t’interessen, ja que representen un descompte de gairebé el 50% sobre la tarifa base de l’espai.



Sala de reunions a Igualada



Si la teva situació s’assembla a alguna de les descrites, tranquil@: a coworking a Igualada Cal Neri som conscients d’aquesta necessitat de flexibilitat, i no ens hem oblidat de tu. Per això, a banda d’una tarifa fixa que et permet un accés diari a l’espai, hem dissenyat unes tarifes híbrides, pensades per a usuaris que necessiten flexibilitat per treballar tant de forma presencial com remota.

Amb les nostres tarifes híbrides, pots triar quant temps vols passar a la nostra oficina compartida. Oferim opcions per a 4, 8 i 12 dies d'accés al mes, així com opcions només per a matins o per a tardes. Això significa que pots adaptar el teu temps a les teves necessitats, sense haver de comprometre't a una opció fixa que no s'adapti al teu model de negoci. Les tarifes de dies permeten, és clar, màxima flexibilitat: pots gastar els dies quan i com et convingui, en funció de la manera com la teva activitat es desenvolupi al llarg d’aquell mes. Les tarifes són a prova d’imprevistos!


En última instància, un coworking és una eina que ha d’adaptar-se a les necessitats del teu negoci. Pots pensar-lo com una forma d’integrar tot el que consideres clau per a un bon desenvolupament laboral: la conciliació de vida laboral i familiar, la reducció del temps de desplaçament, la priorització del teu benestar i salut mental i una aposta per la sostenibilitat.

Per això, les tarifes estan pensades com una invitació a trobar el model que més t’encaixi. Si tens una proposta concreta de com Coworking a Igualada Cal Neri pot ajudar-te a disposar d’un espai de la manera que més s’adapti a tu, no dubtis en contactar-nos! Volem fer la teva feina possible.





20 views0 comments
bottom of page