top of page

Sales de reunions, l’espai que potencia les empreses

Ben aprofitades, les reunions són el motor del funcionament de les empreses. Tant entre treballadors com amb clients, les reunions són la llavor de la qual tot es nodreix. Una bona estratègia de reunions pot ser la clau de l’èxit d’una empresa emergent — saber quan convé dur a un client a un restaurant no és pas més rellevant com saber identificar quan convé agrupar tots els treballadors per a posar en comú estratègies i definir nous reptes. Quan això passa, els experts estan d’acord: cal un espai sobri i professional. No val qualsevol espai per a fer una bona reunió.

Sala de reunions Igualada


Les sales de reunions

Reservar una sala de reunions és una opció molt convenient per a qualsevol empresa o negoci. Ja hem dit que aquest espai és fonamental per a les reunions d'equip, per a informar sobre les últimes notícies, per a plantejar nous projectes i per a discutir diferents propostes. Generalment, les oficines solen ser petites o inadequades per a reunir tothom i discutir o prendre decisions transcendentals per a l'empresa/negoci.

Una empresa pot ser petita, però és evident que la professionalitat de les seves reunions no se’n pot ressentir mai. Per això externalitzar els costos de la sala de reunions pot ser un moviment clau en els primers compassos d’una empresa. Imagina que algú altre s’encarrega de tenir a punt l’espai i d’equipar-lo de manera perfecta, i tu només has de pagar un lloguer a preu reduït!

La professionalitat és una aposta intel·ligent per a una empresa. Reservar una sala de reunions permet garantir que tindreu un espai adequat per a realitzar la vostra reunió, sense haver de preocupar-vos per altres distraccions o interrupcions. Això és especialment important si treballeu des de casa, on les distraccions poden ser freqüents. Reservar una sala de reunions també us permet mostrar professionalitat als clients o socis comercials, demostrant que us preocupeu per proporcionar un entorn adequat per a les vostres reunions.Sala de reuniones Igualada


Més enllà de les reunions

Una altra de les potencialitats d’una sala de reunions són les formacions. A vegades, la falta d’un espai adequat pot fer que es deixi de fer una formació. A aquestes alçades i en aquesta economia del coneixement, tothom té clar que la formació és una eina clau per a l'èxit de qualsevol empresa o negoci, ja que permet als treballadors actualitzar i millorar les seves habilitats i coneixements en funció de les noves tendències del mercat. Però a vegades les formacions són esporàdiques. En una situació així, una sala de reunions constitueix una opció accessible i pràctica per a les petites empreses o autònoms que no necessiten una sala permanent, sinó en una ocasió puntual.Quinés són les característiques d’una bona sala de reunions?

Una sala de reunions és una eina per a una empresa i, com a tal, ha de ser funcional. Necessites un lloc que ofereixi un ambient tranquil i confortable per als membres de la teva empresa i per als teus clients. Un espai que t’ajudi a crear una bona impressió des de la primera impressió. En aquest sentit, és important que la sala de reunions estigui ben equipada amb les tecnologies necessàries per a les reunions virtuals, ja que les reunions virtuals són cada vegada més comuns d’ençà que el teletreball és una opció estesa i normalitzada en el món professional.

La sala de reunions ha de ser un lloc que permeti als membres de la teva empresa treballar còmodament i amb eficiència. Un bon mobiliari, la connexió a internet, una bona il·luminació i un ambient de treball agradable són imprescindibles per a qualsevol reunió eficaç.

Una sala de reunions ben dissenyada també pot afavorir la creativitat i la productivitat. Per exemple, la decoració i l’estil de la sala poden influir en la mentalitat dels membres de l’equip i ajudar a mantenir-los motivats.Sala de reunions Igualada


Les sales de reunions de Cal Neri

Ara ja saps què busques: vols que les teves reunions siguin el màxim de productives, i saps que és important que busquis una sala de reunions que compleixi amb les característiques necessàries, com la funcionalitat, l'ordre i la neteja, el disseny i l'harmonia, i l'aïllament acústic per a una millor concentració. Busques un espai que combini serietat, comoditat i sobrietat, i alhora que convidi a pensar, per tal de desenvolupar les millors idees i per buscar noves vies i línies de negoci. Aquest lloc ha de ser el que permeti als col·laboradors participar i col·laborar pel bé de l'empresa.

Sala de reunions Igualada


Al coworking a Igualada Cal Neri tenim aquest problema resolt per a tu. Som conscients que la sala de reunions és un dels espais més importants per a una empresa emergent o un treballador autònom, i per això oferim la possibilitat de reservar dues sales de reunions. Una d’elles té capacitat per a 4 persones, i l’altra és ideal per a 6, però en pot arribar a acollir 10. Ambdues estan dissenyades per a complir totes les necessitats que una reunió pot requerir, i inclouen, a més de mobiliari còmode i funcional i bona il·luminació, WIFI i internet d'alta velocitat, climatització i aigua filtrada. La gran, a més, incorpora una pantalla digital per a presentacions o assistència en remot. Tot això és al teu abast per un preu molt competitiu: les nostres tarifes et permeten reservar per hores en la franja horària i dia que més et convinguin i pagar només per l’ús. Pots reservar amb només un clic, sense haver de fer trucades ni gestions administratives. Però no només això: hi ha descompte en el preu del lloguer de la sala per als usuaris de les tarifes fixes, 12 dies, matins i tardes, i fins i tot per als usuaris de la modalitat virtual. Si t’estàs plantejant de fer el pas al coworking, no dubtis a fer un cop d’ull a les nostres tarifes. Les sales de reunions poden marcar la diferència!

Cal Neri Coworking Igualada

11 views0 comments
bottom of page