top of page

Què és i de què serveix una oficina virtual

Des de la normalització del teletreball arran de la pandèmia, s’ha estès molt l’ús de l’Oficina Virtual per part d’autònoms, negocis online, multinacionals... Vols conèixer millor què és una oficina virtual? Aquí aprofundirem sobre el concepte, el seu ús, beneficis i recomanacions a l’hora de contractar el servei.


Una Oficina Virtual és un servei creat per a facilitar el dia a dia d’un empresari/autònom, tant en l’àmbit econòmic com de càrrega de treball. Els serveis d’una oficina virtual poden ser extensos, en funció del que tu necessitis. Per tal de simplificar el concepte, una oficina virtual permet domiciliar la teva empresa a una adreça que aporta prestigi al teu negoci, així com la recepció de trucades, correu, paqueteria, etc.


  • Domiciliació de l’empresa

  • Servei de recepció

  • Recepció de correu i paqueteria

  • Filtrat de trucades i missatges

  • Preu reduït en el lloguer de les sales de reunions


Aquest servei permet dotar al teu negoci de les prestacions d’una empresa gran, amb una inversió molt més reduïda. El servei d’oficina virtual que ofereixen coworkings com Cal Neri també faciliten l’ús de les seves instal·lacions per a rebre clients. Aquest servei treu molt mals de cap a autònoms i freelance, perquè permet fer teletreball però no posar la mateixa casa a disposició del client.


Per a qui és l’Oficina Virtual?

És un servei molt útil per a diferents perfils:

  • Autònoms i freelance que estan a gust fent teletreball, però volen tenir una imatge professional i disposar d’instal·lacions de lloguer per reunir-se amb clients.

  • Empreses on els seus empleats fan teletreball, però necessiten un punt de trobada i una adreça fiscal ben posicionada.

  • Negocis online que necessiten un domicili fiscal, social o comercial.

  • Empreses en expansió a diferents territoris, que necessiten obrir oficines, però volen reduir les despeses que suposen el lloguer d’una oficina.



Beneficis d’una Oficina Virtual

Els beneficis d’una Oficina Virtual són molts, si ets algú que està a gust fent teletreball.


Si el que necessites també és un entorn per treballar, el que et recomanem és llogar un espai al coworking Cal Neri, ja que pots domiciliar la teva empresa a la vegada que gaudeixes dels mils de beneficis de treballar des d’un coworking.


Una Oficina Virtual et permet:

  • Estalvi econòmic. Una Oficina Virtual, així com un coworking, et permeten iniciar el teu projecte amb una inversió inicial mínima i amb zero temps d’espera i preparació de l’espai.

  • Espai físic en moments puntuals. Gaudeix de descomptes per fer servir les instal·lacions quan ho necessitis. Pots reunir-te amb els clients fent ús de les sales de reunions equipades amb pantalla digital.

  • Capacitat de creixement de la teva empresa sense modificar la tarifa que destines a l’Oficina Virtual.

  • Destina les teves hores a fer la teva feina, el servei d’oficina virtual i recepció s’encarrega de recepcionar als teus clients i futurs clients.

  • Flexibilitat horària, ja que no és una oficina a la qual hi has d’anar.


Recomanacions en contractar una oficina virtual


Ara ja coneixes el que pot fer per tu una oficina virtual. Ara és el moment de decidir què és millor per a tu:

Oficina Virtual
Coworking

Domiciliació de l'empresa

Domiciliació de l'empresa

T'agrada fer teletreball

Bàsicament treballes a casa del client

T'agrada l'ambient de treball i formar part d'una comunitat

Lloc professional per reunir-se amb els clients

Lloc professional per reunir-se amb els clients

Nodrir-se de sinergies laborals

Servei de recepció

Servei de recepció


Si vols contractar el servei d’Oficina Virtual al coworking Cal Neri, contacta’ns i trobarem la forma que més s’adapta a les teves necessitats.

76 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page