top of page

Ponències i Networking al Coworking a Igualada Cal Neri

Aquest passat dissabte es va inaugurar el coworking a Igualada Cal Neri, creat per la igualadina Constança Lladó Gambin, rehabilitant una antiga fàbrica situada al centre de la ciutat, al Carrer Sant Carles 10.


L’acte de la inauguració va reunir a tres ponents anoiencs per parlar sobre consells per a emprenedors, autònoms i petites empreses, així que com les aventures pròpies d’emprendre.


La jornada es va fer al propi coworking a Igualada Cal Neri i va iniciar-se amb la jorbenca Carlota Martí Niubò, Head of Media & Spokesperson a la Representació de la Comissió Europea a Barcelona. Amb una àmplia experiència en gestió de la comunicació i en periodisme, estudiant i treballant a París, Londres i Brussel·les, i amb experiència en l'organització de conferències internacionals i altres esdeveniments, aquest dissabte va donar consells sobre “Com comunicar-se sent un petit negoci”, amb una presentació molt interessant i amena que va agradar molt al públic assistent.


El segon ponent de la jornada va ser l’igualadí Ernest Biosca, cofundador i director artístic de Flock Drone Art, una empresa creada al 2019 com aposta innovadora i alternativa als focs artificials. Graduat en Enginyeria Multimèdia, i havent passat per diferents branques laborals, l’Ernest va inspirar als assistents explicant les aventures derivades d’emprendre, i va transmetre l’esperit d’un projecte en el qual la perseverança i la lluita van ser factors claus de l’èxit.


L’acte el va tancar la igualadina Xènia Castelltort, fundadora d' Express Yourselfi - Escola d'oratòria, ensenyant les claus per fer un bon Elevator Pitch. La trajectòria professional de la Xènia, amb l’estudi d’Art dramàtic a Barcelona i a Londres, l’ha endinsat en el món de l’oratòria i la comunicació, al trobar la connexió entre les claus per actuar i per fer una bona ponència. Els seus consells sobre l’Elevator Pitch i l’ús de la tècnica del Cercle Daurat van tenir un gran efecte en el públic.

Amb unes 40 persones assistents, després de les ponències es va passar a la zona office del coworking, per tal de gaudir d’un pica-pica mentre es teixien vincles entre les persones.





El coworking a Igualada Cal Neri neix amb la voluntat de ser un espai de referència per a empreses, autònoms, i freelance, gràcies a la varietat de serveis i tarifes que ofereix, com les sales de reunions, les cabines insonoritzades, l’espai office per fer créixer la xarxa de contactes, etc.


45 views0 comments
bottom of page