top of page

Inauguració del coworking a Igualada Cal Neri

El coworking a Igualada Cal Neri obre les portes aquest dissabte 14 de gener amb una inauguració carregada de coneixement i intencions.

La inauguració marca el camí que agafarà aquest coworking, buscant crear comunitat i teixir xarxa entre els coworkers gràcies a activitats interessants i amenes.


La Jornada

El coworking a Igualada Cal Neri obrirà les portes el dia 14 a les deu del matí per anar rebent als assistents més puntuals.


cartell ponències inauguració coworking
Cartell inauguració coworking a Igualada Cal Neri

Com comunicar-se sent un petit negoci a les 10h30

A dos quarts d’onze tindrà lloc la primera ponència, de la mà de la jorbenca Carlota Martí Niubò. Head of Media & Spokesperson a la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, obrirà la jornada de ponències amb la seva intervenció "Com comunicar-se sent un petit negoci". La Carlota actualment treballa com a Cap de Mitjans de comunicació a la Representació de la Comissió Europea a Barcelona. Té una àmplia experiència en gestió de la comunicació i en periodisme. Va estudiar i treballar a París, Londres i Brussel·les, fet que l'ha dotat d'un coneixement profund dels mitjans de comunicació internacionals i europeus. També té experiència en l'organització de conferències internacionals i altres esdeveniments. La podeu llegir al diari digital anoiadiari.cat/cmarti i a Twitter @Carlota_Marti


Emprenedoria Juvenil a les 11h

A les onze tindrà lloc la ponència sobre Emprenedoria Juvenil, de l’igualadí Ernest Biosca, cofundador i director artístic de l’empresa Flock Drone Art.


L'Ernest es va graduar en Enginyeria Multimèdia i des d'aleshores ha anat explorant les diferents variants que li oferia la seva formació. Des de Dissenyador Web i producció Audiovisual a professor d'Animació Digital a la Universitat de Vic. El 2019 va cofundar Flock Drone Art com aposta innovadora i alternativa als focs artificials. Des d'aleshores Flock Drone Art a dia d'avui compta amb 4 anys d'experiència dins del sector dels espectacles amb una flota de més de 100 drons. El podeu trobar a www.flockdroneart.com Instagram @ernestbiosca

Com fer un bon Elevator Pitch a les 11h30

Tancarà el matí de ponències la igualadina Xènia Castelltort a dos quarts de dotze, ensenyant-nos a fer un bon Elevator Pitch. Ella és fundadora d'Express Yourselfi - Escola d'oratòria. La Xènia està convençuda que tothom pot ser un gran comunicador/a. Després d'estudiar Art dramàtic a Barcelona i a Londres es va endinsar en el món de l'oratòria i va veure que tenen moltes coses en comú. Un actor és veu, cos i emoció. Un bon comunicador també. D'aquí va néixer Express Yourselfi de la passió del món de la comunicació i del teatre. A Express Yourselfi ajuden a la gent a comunicar millor, a perdre la por a parlar en públic i que acabin gaudint. Ho fan a través de cursos dinàmics on predomina la pràctica i la metodologia teatral. Treballen per empreses nacionals i internacionals, universitat i instituts del territori català o a l'escola situada a Vilafranca del Penedès per sessions individuals i grupals.

La podeu trobar a www.expressyourselfi.com i a Instagram @expressyourselfi


Networking a les 12h

A les dotze del migdia tindrà lloc el Brunch a peu dret, per tal que els assistents pugueu parlar entre vosaltres i fer networking.


El coworking Cal Neri estarà obert des de les 10 del matí per tal que hi entreu quan us convingui. No obstant això, us recomanem assistir a tot l’acte per tal de treure’n el màxim benefici.

Recordeu que estem al Carrer de Sant Carles, 10, 08700 Igualada, Barcelona.
17 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page