top of page

Inauguració del coworking a Igualada Cal Neri

El coworking a Igualada Cal Neri obre les portes aquest dissabte 14 de gener amb una inauguració carregada de coneixement i intencions.

La inauguració marca el camí que agafarà aquest coworking, buscant crear comunitat i teixir xarxa entre els coworkers gràcies a activitats interessants i amenes.


La Jornada

El coworking a Igualada Cal Neri obrirà les portes el dia 14 a les deu del matí per anar rebent als assistents més puntuals.


cartell ponències inauguració coworking
Cartell inauguració coworking a Igualada Cal Neri

Com comunicar-se sent un petit negoci a les 10h30

A dos quarts d’onze tindrà lloc la primera ponència, de la mà de la jorbenca Carlota Martí Niubò. Head of Media & Spokesperson a la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, obrirà la jornada de ponències amb la seva intervenció "Com comunicar-se sent un petit negoci". La Carlota actualment treballa com a Cap de Mitjans de comunicació a la Representació de la Comissió Europea a Barcelona. Té una àmplia experiència en gestió de la comunicació i en periodisme. Va estudiar i treballar a París, Londres i Brussel·les, fet que l'ha dotat d'un coneixement profund dels mitjans de comunicació internacionals i europeus. També té experiència en l'organització de conferències internacionals i altres esdeveniments. La podeu llegir al diari digital anoiadiari.cat/cmarti i a Twitter @Carlota_Marti


Emprenedoria Juvenil a les 11h

A les onze tindrà lloc la ponència sobre Emprenedoria Juvenil, de l’igualadí Ernest Biosca, cofundador i director artístic de l’empresa Flock Drone Art.


L'Ernest es va graduar en Enginyeria Multimèdia i des d'aleshores ha anat explorant les diferents variants que li oferia la seva formació. Des de Dissenyador Web i producció Audiovisual a professor d'Animació Digital a la Universitat de Vic. El 2019 va cofundar Flock Drone Art com aposta innovadora i alternativa als focs artificials. Des d'aleshores Flock Drone Art a dia d'avui compta amb 4 anys d'experiència dins del sector dels espectacles amb una flota de més de 100 drons. El podeu trobar a www.flockdroneart.com Instagram @ernestbiosca

Com fer un bon Elevator Pitch a les 11h30

Tancarà el matí de ponències la igualadina Xènia Castelltort a dos quarts de dotze, ensenyant-nos a fer un bon Elevator Pitch. Ella és fundadora d'Express Yourselfi - Escola d'oratòria. La Xènia està convençuda que tothom pot ser un gran comunicador/a. Després d'estudiar Art dramàtic a Barcelona i a Londres es va endinsar en el món de l'oratòria i va veure que tenen moltes coses en comú. Un actor és veu, cos i emoció. Un bon comunicador també. D'aquí va néixer Express Yourselfi de la passió del món de la comunicació i del teatre. A Express Yourselfi ajuden a la gent a comunicar millor, a perdre la por a parlar en públic i que acabin gaudint. Ho fan a través de cursos dinàmics on predomina la pràctica i la metodologia teatral. Treballen per empreses nacionals i internacionals, universitat i instituts del territori català o a l'escola situada a Vilafranca del Penedès per sessions individuals i grupals.

La podeu trobar a www.expressyourselfi.com i a Instagram @expressyourselfi


Networking a les 12h

A les dotze del migdia tindrà lloc el Brunch a peu dret, per tal que els assistents pugueu parlar entre vosaltres i fer networking.


El coworking Cal Neri estarà obert des de les 10 del matí per tal que hi entreu quan us convingui. No obstant això, us recomanem assistir a tot l’acte per tal de treure’n el màxim benefici.

Recordeu que estem al Carrer de Sant Carles, 10, 08700 Igualada, Barcelona.
28 views0 comments
bottom of page