top of page

Espai de Coworking a Igualada


El nou espai de coworking a Igualada està situat al centre de la ciutat. El coworking Cal Neri obre les portes al gener per oferir tots els serveis necessaris per fer que t’hi sentis com a casa però amb la productivitat de treballar a una oficina.


En aquest article t’explicarem què és un coworking i quins són els serveis del Coworking a Igualada Cal Neri.


Què és un coworking?

El concepte coworking l’hem sentit tots, però això no vol dir que tots tinguem clar què implica la paraula.


Un coworking és un espai de treball compartit amb altres professionals, on cadascú té el seu projecte propi. També conegut com a oficines compartides, l’espai està dissenyat per crear sinergies entre els usuaris, fomentant el networking, la col·laboració i la inspiració, sense perdre l’essència de la productivitat gràcies a treballar a una oficina.


Però no s'acaba aquí. A banda de les activitats per fomentar aquestes bones pràctiques que hem comentat, un coworking ofereix sales de reunions per facilitar rebre els clients a un espai professional. També posa a disposició una cafeteria totalment equipada, per gaudir d’un bon cafè i una zona chill-out que et permet desconnectar una estona, o simplement canviar els aires per continuar trobant la inspiració.


Un coworking també ofereix serveis de domiciliació de l’empresa, d’enviament i recepció de paquets, cabines insonoritzades, taquilles per desar-hi tot el que necessitis... Però el que ofereix un coworking i que tots els usuaris en destaquen és:

  • Sentiment de formar part d’una comunitat.

  • Professionalització dels negocis petits.

  • Tranquil·litat de rebre els clients a un espai adequat.

  • Networking que fa créixer el negoci.

  • Productivitat de treballar a l’oficina però acompanyat de més gent amb inquietuds.

  • Domiciliació de l’empresa.

noi treballant a un espai de coworking
Espai de coworking

Espai de coworking al centre de la ciutat

Ara que ja hem explicat què és un coworking i què ofereix, t’expliquem tot el que et pot oferir l'espai de coworking a Igualada Cal Neri. Aquestes oficines compartides al centre d’Igualada donen al teu negoci una ubicació excel·lent per transmetre la professionalitat i estabilitat que tens. I com? Doncs una localització cèntrica facilita les visites dels clients i als clients, les reunions a les sales que ofereix l’espai, la domiciliació de l’empresa, així com rebre i enviar paquets entre molts altres beneficis.


La flexibilitat ens agrada, i les tarifes s’adapten a les diferents necessitats que puguis tenir. Per aquells que desitgen un espai fix, per poder venir cada dia i a qualsevol hora, tenim la tarifa adequada. Però també sabem que no tots necessitem ser a l’oficina matí i tarda, per això pots contractar només les hores que et facin falta. O potser només vols treballar al coworking uns dies concrets al mes, per treure benefici de fer networking, dels serveis que ofereix l’espai, per fer comunitat i canviar d’aires mentre la productivitat augmenta. O si només vols venir dies puntuals per gaudir de tots els serveis que oferim, sempre tindràs la porta oberta.



Serveis del coworking Cal Neri

Cal Neri ofereix varietat de serveis per tal de fer d’aquest espai d’oficines compartides a Igualada un oasi pels autònoms, start-up’s, empresaris i teletreballadors. Les diferents tarifes ofereixen diferents facilitats incloses amb el preu, així que t’animem a mirar-t’ho i decidir què encaixa més per a tu i el teu negoci.


Connexió d’alta velocitat i wifi

No podia ser d’una altra manera. La xarxa de connexió a internet al coworking a Igualada Cal Neri és d’alta velocitat i pots optar per fibra òptica amb cable o bé wifi.


Sala de reunions i cabines insonoritzades

Al coworking hi ha l’espai de treball comú, però si necessites privacitat o t’has de reunir amb un client, tenim sales de reunions equipades amb pantalla interactiva i cabines insonoritzades per respectar el treball de tots mentre gestiones el teu negoci.


Oficina Virtual

Si necessites domiciliar la teva empresa i gaudir del servei de recepció, també som la teva solució.


Espai Chillout

No tot és treballar, fer un break és important. Per això hem preparat un espai de sofàs on pots desconnectar una estona mentre fas el cafè, o relacionar-te amb els companys del coworking, o bé canviar d’espai per seguir treballant però en un ambient diferent.


Impressora

Sabem el que és treballar a casa i que la impressora s’hagi quedat sense tinta. I aquí no hauràs de patir per això. Volem fer un ús responsable del paper i la tinta, però si necessites un document en paper, tenim la solució.


Office

L’espai de Coworking Cal Neri té una cuina office equipada per tal que et puguis fer un cafè de qualitat, escalfar-te el dinar, hidratar-te amb aigua filtrada, gaudir de la fruita que tenim a disposició i començar bé la setmana amb esmorzar de la mà de Mercat de Casa. A més, l’espai office és un bon lloc per posar en pràctica el famós networking (que repassarem en un altre post).


Filosofia del Coworking Cal Neri

Ja hem repassat què és un coworking, què ofereix i què oferim al coworking a Igualada Cal Neri. Però també et volem explicar la nostra filosofia abans d’acabar aquest article. A Cal Neri volem fer una aproximació conscient, ecològica i responsable al món empresarial. Per aquest motiu hem creat el coworking reacondicionant una antiga fàbrica al centre de la ciutat d’Igualada. I gràcies a situar-nos al centre, l’accessibilitat és molt fàcil a peu o en bicicleta. A més a més, els dilluns esmorzem sa amb Mercat de Casa i durant tota la setmana oferim fruita ecològica. Amb aquestes iniciatives fem petits gestos de respecte al medi ambient i la salut.



86 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page